مواد لازم :
ران مرغ
4 تکه
تخم مرغ
2 عدد
آرد سفيد
1 پيمانه
آرد سوخاري
1 پيمانه
ادويه به مقدار لازم
به مقدار لازم
به مقدار لازم
پودر سير و ارگانو به دلخواه
به مقدار لازم
تکههاي مرغ را قبل از سرخ کردن با يک عدد پياز و آب و نمک آبپز کنيد، نه در حدي که مرغها کاملا نرم شوند، فقط اندازهاي که کمي از حالت خام بودن در بيايند. (حدود 20 دقيقه کافيست)
تخممرغها را در ظرف گودي شکسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يکدست شوند. آرد سفيد را بهتر است الک کنيد و در يک ديس تخت لبهدار بريزيد. آرد سوخاري و ادويه را هم خوب با هم مخلوط کنيد و مثل آرد سفيد در يک ديس تخت لبهدار بريزيد.
ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و معمولي تهيه ميشود.
روش اسپايسي به اين صورت است که مقدار زيادي فلفل قرمز (براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است) و نمک را به آرد سوخاري اضافه ميکنند. مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد. در روش معمولي هم فقط نمک و کمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود.
تکههاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد، بعد به تخم مرغ آغشته کنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود.
تکههاي مرغ را قبل از سرخ کردن با يک عدد پياز و آب و نمک آبپز کنيد، نه در حدي که مرغها کاملا نرم شوند، فقط اندازهاي که کمي از حالت خام بودن در بيايند. (حدود 20 دقيقه کافيست)
تخممرغها را در ظرف گودي شکسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يکدست شوند. آرد سفيد را بهتر است الک کنيد و در يک ديس تخت لبهدار بريزيد. آرد سوخاري و ادويه را هم خوب با هم مخلوط کنيد و مثل آرد سفيد در يک ديس تخت لبهدار بريزيد.
ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و معمولي تهيه ميشود.
روش اسپايسي به اين صورت است که مقدار زيادي فلفل قرمز (براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است) و نمک را به آرد سوخاري اضافه ميکنند. مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد. در روش معمولي هم فقط نمک و کمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود.
تکههاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد، بعد به تخم مرغ آغشته کنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود.
در ظرف نسوزي - که کمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کاملا داغ شود. توجه کنيد هرچه روغن بيشتر و داغتر باشد مقدار جذب روغن کمتر ميشود. ميتوانيد مرغها را در دستگاه سرخکن (روي درجه مناسب سرخ کردن مرغ) نيز سرخ کنيد.
تکههاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ کنيد. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغها تيره ميشود. در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ بهکار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا 10-6 دقيقه زمان لازم است تا مرغها با شرايط فوق کاملا سرخ (سوخاري) شوند.
بعد از سرخ شدن مرغها يک حوله کاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تکههاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمي پودر سير و اورگانو (در صورت تمايل) روي آنها بپاشيد.
در ظرف نسوزي - که کمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کاملا داغ شود. توجه کنيد هرچه روغن بيشتر و داغتر باشد مقدار جذب روغن کمتر ميشود. ميتوانيد مرغها را در دستگاه سرخکن (روي درجه مناسب سرخ کردن مرغ) نيز سرخ کنيد.
تکههاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ کنيد. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغها تيره ميشود. در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ بهکار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا 10-6 دقيقه زمان لازم است تا مرغها با شرايط فوق کاملا سرخ (سوخاري) شوند.
بعد از سرخ شدن مرغها يک حوله کاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تکههاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمي پودر سير و اورگانو (در صورت تمايل) روي آنها بپاشيد.
منبع : https://sarashpazpapion.com/
آرد ,سرخ ,مرغ ,سوخاري ,هم ,کنيد ,آرد سوخاري ,مرغ را ,آرد سفيد ,کنيد و ,را در ,اضافه ميشود تکههاي ,کمتر ميشود ميتوانيد ,ميشود ميتوانيد مرغها ,نکند حدودا 10 6 دقيقه
درباره این سایت